OM MIG

Varmt Välkommen till The Horse In You!
 

Tina har varit med hästar i hela sitt liv och började rida som 7 åring och har sen dess alltid varit passionerat förälskad i dessa fantastiska magiska kraftdjur!
Hon har alltid varit farsionerad av deras energi kraft och styrka och enorma kärlek och medvetenhet.

Hästarna har alltid varit en viktig del i hennes liv och de har lärt henne otroligt mycket om livet och även tagit henne framåt i sin personliga resa.
Mötet med dessa vackra varelser har hela tiden angagerat henne och när hennes ena häst Madonna, (Tinas själshäst) kom in hennes liv, visade hon henne, att allt är möjligt, genom att vara den magi som du är! Något som för alltid finns med henne,De minnen och händelser som den hästen förmedlade har gjort att Tina har valt att jobba med hästar som lärare och programmet FEEL! Och för att föra detta underbara arbete framåt och ut i världen, så att fler kan få tillgång till sig själva, med hästarna som lärarna.
 
 
Tina är positiv, glad och extremt envis. Där andra ofta ser problem,
älskar hon att se möjligheter och lösningar. Hon tycker om att leva varje dag full ut och ser också varje dag som en möjlighet eller en gåva.
Tina är utbildad inom många olika alternativa metoder och områden och har jobbat med hälsa friskvård och personlig utveckling under 19 år, hon brinner för att få varje individ att se sig själv bortanför sin egen sk begränsning samt att få tillträde till alla färger på paletetten och att låta hästarna vara med dig på ett djupt och helande sätt där mötet själ till själ, sker så att du kan kliva in i din fulla potenstial,bortanför roller och masker och få tillgång till den du är på ett oerhört vackert sätt.

Tina är utbildad av fantastiska Mia Holm FEEL Trainer för Sverige och Europa, och genom ovanstående information har min dröm blivit sann och fullt verklig.
Jag är oerhört tacksam stolt och lycklig över det.Det som hästarna får oss att uppleva tillsammans med de, och det mötet som sker med icke verbal kommunikation, är helt oslagbart och upplevs ofta som "magiskt" och helt rent och äkta och genuint möte. Något som jag alltid blir väldigt tagen och hänförd över, gång på gång och om och om igen.
 
Är du redo att lyssna och förföras av en hästs visdom?
The Horse In You!
Kontakta mig för din hästsession,workshop eller kurs.
 
Tina Elisson
The Horse In You
Örebro
Cert FEEL Practioner